Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Κοινωνία

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή με αφορμή το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της πόλης σημείωσε τα εξής:

Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, εκτός από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα, παρουσιάζει μια πρόσθετη δυσκολία και αναστάτωση στην πόλη μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά της προσχολικής αγωγής.

Η αξία της εκπαίδευσης είναι μοναδική και αναντικατάστατη για να μπορούν κάποιοι να αυτοσχεδιάζουν και να κάνουν εκπτώσεις. Είναι αυτή που θα προσδώσει αποτελέσματα στην προσπάθεια των παιδιών. Μια προσπάθεια που συνοδεύεται πάντα με την αρωγή των νηπιαγωγών, των δασκάλων και των καθηγητών και φυσικά τη στήριξη των γονιών για την επίτευξη των στόχων τους.

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου, μαζί με τις ευχές σε όλη τη σχολική κοινότητα, στέλνουμε και ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης. Επίσης, ένα θερμό καλωσόρισμα για τα πρωτάκια όλων των σχολείων και ιδιαίτερες ευχές για τα παιδιά της Γ’ Λυκείου που έχουν μπροστά τους μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλους. Προσέχουμε την υγεία μας και προστατεύουμε τους γύρω μας.

Και να ξέρουμε ότι οι δύσκολες συνθήκες μάς δυναμώνουν. Στις συνθήκες αυτές κρινόμαστε όλοι και ατομικά και συλλογικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet