Κάποιο «χτύπημα»… ετοίμαζε ο «τοξοβόλος» στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Κάποιο «χτύπημα»… ετοίμαζε ο «τοξοβόλος» στην Αγία Παρασκευή

Τα σχέδια του «τοξοβόλου» για νέο «χτύπημα», πιθανότατα ληστεία, εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι χάλασε η Αντιτρομοκρατική με τη σύλληψή του, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στην Αγία Παρασκευή, όπου συνελήφθησαν και οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του στο ίδιο αυτοκίνητο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα στο οποίο βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός, που σύμφωνα με έμπειρο αξιωματικό χαρακτηρίζεται ως «κινητή γιάφκα», είχε κλαπεί προ ημερών από τον Χολαργό.

Η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει τον «τοξοβόλο του Συντάγματος» εδώ και αρκετό καιρό και χθες έστησε συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή του, καθώς εκτιμήθηκε ότι ετοίμαζε κάποια νέα παράνομη ενέργεια, πιθανόν σε κάποια τράπεζα στην Αγία Παρασκευή, όπου κινούνταν τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, τη σκέψη τους αυτή επιβεβαιώνει και ο βαρύς οπλισμός που βρέθηκε στο όχημα.

Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικος της ΕΛ.ΑΣ., «δεν κινείσαι με κλεμμένο αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αγίας Παρασκευής αν δεν ετοιμάζεις κάτι…».

Υπενθυμίζεται ότι από τις έρευνες, βάσει γενετικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία στις 29 Αυγούστου σε υποκατάστημα Τράπεζας στην Ερυμάνθεια Αχαΐας, από την οποία και απέσπασε 150.380 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet