Καλή σχολική χρονιά από τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Καλή σχολική χρονιά από τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Ευχές για καλή σχολική χρονιά δίνει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και ο επικεφαλής της, Γιώργος Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου και Τομέας Παιδείας του δημοτικού συνδυασμού σημειώνεται: «Πιστό στο ραντεβού του, όπως κάθε Σεπτέμβριο, το κουδούνι χτυπά και οι αυλές των σχολείων γεμίζουν με χαρούμενες φωνές παιδιών κάθε ηλικίας. Μια νέα χρονιά ξεκινά. Στους καθηγητές, τους δασκάλους, τους μαθητές και τους γονείς πολλές ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και πρόοδο».

Από την πλευρά του, ο κ. Γ. Οικονόμου, απευθυνόμενος στη σχολική κοινότητα, αναφέρει:

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί

Στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς, στον καινούργιο κύκλο μάθησης και γνώσης που ξεκινά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Στους μαθητές να εκμεταλλευτούν την εμπειρία και τις ευκαιρίες για μάθηση που τους προσφέρουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια και να πετύχουν τους στόχους τους.

Στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στο απαιτητικό και δύσκολο έργο τους.

Στους γονείς να οπλιστούν με υπομονή και να είναι αρωγοί στην προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ιδιαίτερα επιθυμώ να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου στους μαθητές της πρώτης δημοτικού, που χρειάζονται τη φροντίδα και τη συμπαράσταση όλων μας. Επίσης στους μαθητές της τρίτης λυκείου να έχουν δύναμη και αντοχή στην προσπάθειά τους να κερδίσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet