Καλή σχολική χρονιά από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Καλή σχολική χρονιά από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

«Υγεία και δύναμη» εύχεται στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τους γονείς εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτικούς τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο δήμαρχος τονίζει ότι θα βρίσκεται δίπλα τους στον «ωραίο αγώνα στήριξης της εκπαίδευσης», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Γ. Σταθόπουλος: Στον ωραίο αγώνα στήριξης της Εκπαίδευσης

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς,

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, δύναμη και προκοπή στο δύσκολο έργο που όλοι επιτελείτε.

Θέλω να γνωρίζετε ότι τα τρία χρόνια που ασκούμε τα καθήκοντα μας ως δημοτική Αρχή πετύχαμε με οργανωμένη, επίμονη και αποτελεσματική δουλειά, σε άμεση συνεργασία με τη σχολική κοινότητα, να αλλάξουμε την εικόνα των σχολείων μας όλων των βαθμίδων, επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα, μερικά των οποίων εκκρεμούσαν χρόνια.

Ωστόσο γνωρίζουμε ότι εκκρεμούν ακόμα προβλήματα προς επίλυση και ότι τα σχολεία απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα για να λειτουργούν αξιοπρεπώς και να είναι αντάξια της σπουδαίας προσπάθειας της σχολικής κοινότητας της πόλης μας.

Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι θα είμαστε δίπλα σας, όπως κάθε χρονιά, με έργα και παρεμβάσεις, σε έναν ωραίο καθημερινό αγώνα για τη στήριξή και τη βελτίωση της Δημόσιας Παιδείας, μέσα στις οικονομικές μνημονιακές δυσκολίες.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet