Καλλιτεχνική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο ACS
Κοινωνία

Καλλιτεχνική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο ACS

Καλλιτεχνική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώθηκε από το Σχολείο Αμερικανικής Κοινότητας (Athens Community School – ACS) στο θέατρο του σχολείου ACS, το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι επιτυγχάνοντας τη διεύρυνση της κοινωνικής δικτύωσης, η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» είχε έρθει σε επαφή με το Σχολείο Αμερικανικής Κοινότητας (Athens Community School – ACS) τον Δεκέμβριο του 2014. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκαν κοινοί άξονες συνεργασίας στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η σχέση αμφίδρομης προσφοράς επισφραγίστηκε με τη διοργάνωση της καλλιτεχνικής εκδήλωσης του Μαρτίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εθελοντικής οργάνωσης.

Ειδικότερα το Σχολείο της Αμερικανικής Κοινότητας, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, τίμησε τις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δίνοντας μια παράσταση «Song & Dance», την οποία πλαισίωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί αντιτίμου εισόδου οι προσκεκλημένοι προσέφεραν σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής, προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Σταθόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζωή Φωτεινού, ο πρόεδρος του Δ.Σ. & εντεταλμένος σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Μαγειρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο), Γεράσιμος Βλάχος, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελισάβετ Πετσατώδη καθώς και ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών», Αυγουστίνος Κάτσαρης, η κ. Ευδοκιά Αγγελική, μέλος του Δ.Σ. της «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών» και εργαζόμενοι των Δομών.

Η εθελοντική οργάνωση απευθύνει, σε ανακοίνωσή της, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διευθυντή του σχολείου κ. Στέφανο Γιαλαμά, στην κ. Άννα Βεληβασάκη (Student Affairs Officer) και στην κ. Μάντυ Δραγατάκη (Academy Guidance Specialist).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet