«Καρφιά Γ. Σταθόπουλου προς Β. Ζορμπά για πλατεία Άη Γιάννη: Όταν δεν έχεις λύσεις, γίνεσαι «φωτογράφος» και «ρεπόρτερ»
Κοινωνία

«Καρφιά Γ. Σταθόπουλου προς Β. Ζορμπά για πλατεία Άη Γιάννη: Όταν δεν έχεις λύσεις, γίνεσαι «φωτογράφος» και «ρεπόρτερ»

Με σκωπτική διάθεση σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών τις τελευταίες κινήσεις της δημοτικής αρχής του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά σχετικά με την πολύπαθη πλατεία Άη Γιάννη.

Ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρει ότι «πέρασαν οκτώ ολόκληροι μήνες για να αποφασίσουν οι της δημοτικής αρχής να “βάψουν” τις γεμάτες γκράφιτι εξέδρες στην πλατεία Αγίου Ιωάννου» και προσθέτει:

«Νωρίτερα έφεραν τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα, λόγω μεγάλης συνάθροισης νεολαίας (με τη λήξη της καραντίνας, όχι όμως της επιδημίας) και χειροτέρεψαν το πρόβλημα. Διέσυραν, επίσης, την Αγία Παρασκευή στο πανελλήνιο, διά στόματος δημάρχου, ως πόλη παραβατικότητας».

Και στο ίδιο ύφος, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών συνεχίζει:

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε εξελίξεις: Έγιναν δημοσιογράφοι. Ανακάλυψαν, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ κάτι που το ξέρουμε όλοι και όλες πολλά-πολλά χρόνια τώρα, ότι δηλαδή η πλατεία και η παιδική χαρά χρειάζονται κάθε πρωί καθάρισμα. Φωτογραφίζουν, λοιπόν, τα σκουπίδια (ανακαλύπτουν έκπληκτοι την Αμερική) και τα αναρτούν. Βλέπετε τι κάνει η νεολαία μας;

»Είναι οι ίδιοι που ανέλαβαν τη δημοτική αρχή την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, δηλαδή εποχή που υπήρχε το πρόβλημα, όπως είναι οι ίδιοι που ήταν στη δημοτική αρχή από το 2010 έως το 2014.

»Ένα μόνο δεν βλέπουμε. Πρόταση για τη λύση του προβλήματος. Λέτε να μας το κρύβουν;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet