Κατάμεστη από κόσμο η κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη Γιορτή Τσικουδιάς 2019
Κοινωνία

Κατάμεστη από κόσμο η κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη Γιορτή Τσικουδιάς 2019

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019 η Γιορτή Τσικουδιάς 2019, από τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγίας Παρασκευής στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της πόλης.

Χαιρετισμούς απηύθηναν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο τέως δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή, Γ. Οικονόμου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξης Μουστόγιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Λογοθέτης, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, Γ. Μαριδάκης και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Αδαμάντιος (Μάκης) Κρασανάκης.

Την παρουσίαση, με ποιητικό τρόπο, έκανε η κ. Χρυσούλα Στιβακτάκη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και μέλος του Συλλόγου, ενώ τον κόσμο διασκέδασε το μουσικό κρητικό συγκρότημα με τους Ν. Πολιτάκη και Α. Τζαγκαράκη, καθώς και η τραγουδίστρια Ελευθερία Βλάσση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια τόσο στη νέα πρόεδρο του Συλλόγου, Κατερίνα Θεοδωράκη, όσο και στο υπόλοιπο νέο Δ.Σ., Μανώλη Καλλονάκη, Ελευθερία Ξηρουχάκη, Χρυσούλα Στιβακτάκη, Εμμ Χατζησπύρο, Σωτήρη Τζώρα, Α. Στρατάκη, Δ. Χριστοφοράτου και Παπαμιχαήλ, «γιατί συνεχίζουν το καράβι της παράδοσης».

Στη γιορτή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, πατήρ Σταύρος Γούλας, οι αντιδήμαρχοι Ελένη Δάβαρη, Γιάννης Αργυρός και Βασ. Σάρκουλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Παπαμιχαήλ, Μαργ. Καβρουδάκη, Άννα Γάκη, Βάνα Νικολακοπούλου, Τ. Κωστόπουλος, Παπαδοπούλου κ.ά.

Επίσης, παρόντες ήταν ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Μάζης και η διδάκτωρ Μαρία Σακελλάρη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, Εμμ. Πατεράκης, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής, Ηλέκτρα Πανάγου Αντωνοπούλου, η πρόεδρος Κρητών Παλλήνης, Μαρία Κακουλάκη, ο πρόεδρος Κρητών Χολαργού-Παπάγου, Κ. Καπετανάκης, ο πρόεδρος Κρητών Γέρακα, Σήφης Δραμηλάρης, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Μάκης Κρασανάκης (επίτιμος δ/ντής υπ. Πολιτισμού και πρόεδρος Π.Σ. «Αλληλεγγύη»), Εμμ. Βαλυράκης και Γιάννης Ψαρουδάκης.

Το «παρών» έδωσαν επίσης:

Από τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής «Η Αλληλεγγύη» οι πρόεδροι του Φιλανθρωπικού Τμήματος, Βασίλης Σαββίδης και των Πολιτιστικών, Αντώνης Ασκοξυλάκης και τα μέλη Βούλα Θανάσουλα και Αντωνία Λιάπη.

Από τους «Χοροταξιδευτές», ο πρόεδρος Μάκης Βαλίλης, η γεν. γραμματέας Έφη Μπερέτα και το μέλος Άρης Σαμπάνης.

Ο πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιγάλεω, Γιάννης Περράκης, ο πρόεδρος του Π.Σ. Κατοίκων Τσακού, Π. Πανουτσακόπουλος.

Από το υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού η κ. Βούλα Ζορμπά, από την Παγκρήτιο Ένωση, η κ. Χρ. Σπανάκη και από την ΠΟΚΣ η κ. Χαρά Κουρτικάκη, ο πρόεδρος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σερκεδάκης, η πρόεδρος των Αρκάδων, Τζία Κανελλάκη, η χοροδιδάσκαλος Άννα Μακρή, ο πρόεδρος, Δ. Δαβίλας, ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Δ/ντής 5ου Γυμνασίου, Χρήστος Αγναντής, ο πρόεδρος Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Ανάργυρων Πευκακίων Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Αρβανιτάκης, οι γιατροί Αντώνης Κοντός και Εμμ. Ζαχαράκης, ο δημοσιογράφος Γ. Νταγάκης, οι στρατηγοί Αντ. Δουκιαντζάκης, Ζ. Βερίγος και Α. Μυτιλινάκης κ.ά.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Μανώλη Μακρυπόδη, Γιάννη Καραγιαννάκη και Αριστοτέλη Σερκεδάκη για την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet