Κ.Ο. ΚΚΕ Αγ. Παρασκευής: Επίθεση φασιστοειδούς σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Κοινωνία

Κ.Ο. ΚΚΕ Αγ. Παρασκευής: Επίθεση φασιστοειδούς σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Επίθεση εναντίον του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργου Δάρρα καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής.

Η Κ.Ο. ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής κάνει λόγο για «απρόκλητη» επίθεση από «φασιστοειδές», όπως χαρακτηρίζει τον δράστη της επίθεσης.

Ακολουθεί η καταγγελία:

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί από φασιστοειδές, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Γιώργος Δάρρας, ενώ βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η επίθεση ήταν απρόκλητη, αφού το φασιστοειδές που έφερε έντονα εμφανή τατουάζ σε όλο του το σώμα, χωρίς καμία αφορμή κατευθύνθηκε προς το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ ζητώντας δήθεν τον λόγο γιατί τον κοίταξαν, επιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Τέτοιου είδους πρακτικές, που σιγοντάρονται από δυνάμεις του συστήματος  και επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα, δεν θα περάσουν. Δεν πρόκειται να κάμψουν την προσπάθεια που κάνουν οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, να ενισχυθεί μέσα στον λαό το ρεύμα αντίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε., το ρεύμα αγωνιστικής διεκδίκησης όσων έχουν σήμερα ανάγκη οι εργαζόμενοι.

Καλούμε τον λαό της πόλης να υψώσει ένα αδιαπέραστο τείχος στους φασίστες και όσους τους ανέχονται και τους στρώνουν το έδαφος. Να παλέψει ενάντια στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που τους ενισχύουν.

Να ενισχύσει παντού, και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει παντού η πάλη για την απομόνωση των φασιστοειδών και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς. Γιατί μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί απάντηση στον φασισμό και όχι οι ψευδεπίγραφες «προοδευτικές συμμαχίες» όλων αυτών που στηρίζουν το σύστημα που θρέφει τους φασίστες, που μοιράζονται μαζί τους κοινούς στόχους για λογαριασμό των αφεντικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet