Κ. Τσιαμπάς για νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής: Η «καυτή» πατάτα που κοστίζει στους δημότες 1,4 εκατ. ευρώ
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς για νέο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής: Η «καυτή» πατάτα που κοστίζει στους δημότες 1,4 εκατ. ευρώ

«Όταν η κύρια προσπάθεια των διοικήσεων είναι η διατήρηση ή κατάκτηση της εξουσίας του Δήμου, με επικοινωνιακά παιγνίδια, η αποτυχία είναι σίγουρη και η ελπίδα που δίνει ζωή στους ανθρώπους διαψεύδεται και έρχεται η απογοήτευση. Δυστυχώς αυτό πάει να γίνει με το δημαρχείο η κατασκευή του οποίου, αντί για χαρά και ικανοποίηση, έφερε έναν ανελέητο πόλεμο  μεταξύ των παρατάξεων» σημειώνει ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Όραμα για την Αγία Παρασκευή και υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς, με αφορμή την εμπλοκή στο έργο ανέγερσης του νέου δημαρχείου.

«Τα έργα που έγιναν ή που θα γίνουν, και το δημαρχείο που έχει δρομολογηθεί από το 1962, ανήκουν στους πολίτες που τα πληρώνουν» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει: «Βασική αρετή σε όσους ασκούν ή άσκησαν εξουσία είναι η ανάληψη της  ευθύνης για τα λάθη τους και τις παραλείψεις τους. Κύριε Ζορμπά και κύριε Σταθόπουλε, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, φανφάρες για την πατρότητά του έργου, τώρα που προκύπτουν ευθύνες (πολιτικές) ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Ο ένας κάνει τον κουβαρντά με τα λεφτά των δημοτών, ο άλλος χαρακτηρίζει την σύμβαση που υπέγραψε “τυφλοσούρτη”, κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και  να ζητήσει συγνώμη  από τους δημότες, που θα τους επιβαρύνετε με 1.413.385 ευρώ, συν τις ρήτρες που πιθανόν να φθάσουν σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εάν δεν λύσετε άμεσα το πρόβλημα.

Η ιστορία δεν κρίνει, δεν κατακρίνει, δεν διεγείρει πάθη, αλλά διδάσκει στους ανθρώπους να μπορούν να διακρίνουν την αρετή από την κακία, το καλό από το κακό, την ειρήνη από τον πόλεμο, την αγάπη από τη βία, την αλήθεια από το ψέμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet