Κ. Τσιαμπάς: Κολοτούμπα Γ. Σταθόπουλου και στο θέμα των κατασχέσεων
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς: Κολοτούμπα Γ. Σταθόπουλου και στο θέμα των κατασχέσεων

Το θέμα των κατασχέσεων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής θίγει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της πόλης Κώστας Τσιαμπάς, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, καταλογίζοντας στον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο ότι κάνει «κολοτούμπες», καθώς, όπως τονίζει, ο νυν δήμαρχος «άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση και άλλα κάνει ως διοίκηση».

Ο κ. Τσιαμπάς προτείνει στον δήμαρχο να χειρισθεί τις κατασχέσεις με «ανθρώπινη ευαισθησία», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Συνεχίζει τις κολοτούμπες ο κ. Σταθόπουλος

Δυστυχώς στον χορό των κατασχέσεων μπήκε και ο Δήμος μας και από το 2016 μέχρι τώρα έχει κάνει περίπου 800 για ποσά άνω των 800 ευρώ.

Ένα ακόμη θέμα που ο κ. Σταθόπουλος, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση, και άλλα κάνει ως διοίκηση κάνοντας μεγαλοπρεπή κολοτούμπα και επαληθεύοντας μια φορά ακόμη ότι το αφήγημα περί κοινωνικής ευαισθησίας της αριστεράς ήταν και είναι ψεύτικο.

Κύριε δήμαρχε σας προτείνω να διαχειρισθείτε τις κατασχέσεις στο πλαίσιο της νομιμότητας, αλλά με ανθρώπινη ευαισθησία. Πριν τις εκτελέσετε, η Κοινωνική Υπηρεσία να ελέγχει τις συνθήκες διαβίωσης, για να εξασφαλιστεί ότι καμιά οικογένεια δεν θα οδηγηθεί στην απελπισία και την πλήρη εξαθλίωση. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet