Κ. Τσιαμπάς: Κούραση, αδιαφορία & αδυναμία διοικήσεως στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς: Κούραση, αδιαφορία & αδυναμία διοικήσεως στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

«Κούραση, αδιαφορία και αδυναμία διοικήσεως στον Δήμο Αγ. Παρασκευής» καταγγέλλει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Κώστας Τσιαμπάς για τη διοίκηση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, με αφορμή τη λειτουργία του Κοινωνικού Μαγειρείου της πόλης.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσιαμπάς επισημαίνει:

Η ίδρυση του Κοινωνικού Μαγειρείου προέκυψε σαν ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης και αγκαλιάστηκε από όλους. Η λειτουργία του στηρίχθηκε στους εθελοντές και τους χορηγούς.

Το 2014 η διοίκηση του κ. Σταθόπουλου το παρέλαβε σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, το τελευταίο εξάμηνο, οι εθελοντές απομακρύνθηκαν χωρίς λόγο και με τρόπο αγενέστατο, με συνέπεια να υποβαθμισθεί η εμφάνιση και η λειτουργία του, ενώ παράλληλα συνεχώς μειώνονται οι χορηγίες τροφίμων.

Στη 12η συνεδρίαση (4-5-2018) του Δ.Σ. με δήλωσή μου κατήγγειλα την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κοινωνικό Μαγειρείο και δημοσίευσα τις καταγγελίες μου στον ηλεκτρονικό Τύπο

Επανήλθα στα δύο επόμενα Δ.Σ. – μάταια όμως.

Μετά από ενάμιση μήνα και παρά την υπόσχεση του κ. δημάρχου ότι θα παρέμβει, η λειτουργία του μαγειρείου χειροτερεύει. Οι προσπάθειες που έκανε η διοίκηση με τη μείζονα αντιπολίτευση για να λύσουν το πρόβλημα σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. δημάρχου απέβησαν άκαρπες. Αυτό ήταν αναμενόμενο διότι οι προσπάθειες ήταν προσχηματικές και ανειλικρινείς.

Το κοινωνικό μαγειρείο δεν προσφέρεται για στείρα αντιπολίτευση και έτσι το αντιμετωπίσαμε, η διοίκηση όμως δεν το σεβάστηκε και το απαξίωσε παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Κύριε δήμαρχε,

  • Επιτρέψατε να αναπτυχθούν προσωπικές στρατηγικές, κόντρες και εγωισμοί. Στη συνέχεια δεν δείξατε διοικητική επάρκεια προκειμένου να σταματήσετε τον κατήφορο.
  • Επιτρέψατε την απομάκρυνση των εθελοντών χωρίς προηγουμένως να εξασφαλίσετε την αναπλήρωσή τους.
  • Με προσχηματικές ενέργειες προσπαθήσατε να λύσετε ένα πρόβλημα που έχει άμεση σχέση με την αξιοπρέπεια ανιδιοτελών ανθρώπων, τους οποίους αντί για σεβασμό τους αμείψατε με αχαριστία και αλαζονεία.
  • Έχετε κουραστεί και αυτό φαίνεται καθημερινά. Διαχειρίζεστε τα προβλήματα του Δήμου με προχειρότητα, αναποφασιστικότητα και παλινδρομήσεις.
  • Καθημερινά δείχνετε αδυναμία να προστατεύσετε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών.

Όλα αυτά είναι τα συμπτώματα του αυτοκρατορικού φόβου ενόψει των επερχόμενων εκλογών που φέρνουν την ήττα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet