Κ. Τσιαμπάς: Ποιος θα ασχοληθεί με τις κακοτεχνίες στο Νηπιαγωγείο στην Πατρόκλου και Γούναρη;
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς: Ποιος θα ασχοληθεί με τις κακοτεχνίες στο Νηπιαγωγείο στην Πατρόκλου και Γούναρη;

Για μη αποκατάσταση των κακοτεχνιών στο Νηπιαγωγείο που βρίσκεται στη γωνία Πατρόκλου και Γούναρη από τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Όραμα για την Αγία Παρασκευή, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Τσιαμπάς.

Στη σχετική αναφορά του ο κ. Τσιαμπάς σημειώνει:

Το υπουργείο Παιδείας, για να αντιμετωπίσει προσωρινά το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αιθουσών για την αναγκαστική προσχολική εκπαίδευση που κληρονόμησε, διέθεσε στους Δήμους τις αναγκαίες πιστώσεις για να εγκαταστήσουν, με ευθύνη τους, προκατασκευασμένες  αίθουσες ελαφρού τύπου σε χώρους που οι ίδιοι θα επιλέξουν και να επιβλέψουν την κατασκευή-εγκατάσταση.

Στις 9/12/2020 απευθύνθηκα στους κυρίους δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και με τη φράση «τα νερά δεν φυλακίζονται, ούτε περιορίζονται», τους πρότεινα να προγραμματίσουν τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις όσο τα σχολεία είναι κλειστά και πριν «αγριέψει» ο χειμώνας, για να αποκατασταθεί η κακοτεχνία (λιμνάζοντα νερά) στο νηπιαγωγείο γωνία Πατρόκλου και Γούναρη, πιστεύοντας ότι με την παρέμβασή τους αυτή θα αντιληφθούν και το πρόβλημα ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων και θα το λύσουν.

Δεν ασχολήθηκαν ούτε με το ένα ούτε με το άλλο πρόβλημα, τα νερά συνεχίζουν να λιμνάζουν, όπως συνεχίζεται και η προβληματική ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων, με συνέπεια την αδυναμία ταυτόχρονης λειτουργίας των συσκευών θέρμανσης μέσα στον χειμώνα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. 

Κύριοι δήμαρχε και αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, παρά μόνο αδιαφορία (επιεικώς), περίπου πέντε μήνες από την έναρξη λειτουργίας το νηπιαγωγείο να συνεχίζει να ηλεκτροδοτείται με μπαλαντέζα από τα ΚΑΠΗ, εγκυμονώντας πολλούς κινδύνους.

Ασχοληθείτε και λίγο με την καθημερινότητα της πόλης, οι φωτογραφίες με κουστωδία για το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι εκτός των καθηκόντων σας. Θυμάστε; Κατηγορούσαμε, σωστά, τη προηγούμενη διοίκηση, για «άρτο και θεάματα» και έχετε γίνει χειρότεροι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet