Κ. Τσιαμπάς: Προεκλογικός χρόνος και έπρεπε οι δημότες να δουν μπουλντόζες
Κοινωνία

Κ. Τσιαμπάς: Προεκλογικός χρόνος και έπρεπε οι δημότες να δουν μπουλντόζες

Κακοτεχνίες στην κατασκευή του έργου ομβρίων στον Κοντόπευκο καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή, υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τσιαμπάς, ο οποίος επισημαίνει ότι το έργο σταμάτησε.

«Προεκλογικός χρόνος και έπρεπε να δούνε οι δημότες μπουλντόζες» τονίζει ο κ. Τσιαμπάς, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

Συγκεκριμένα, σημειώνει:

Η διοίκηση Σταθόπουλου κόμπαζε εδώ και καιρό για τις άριστες σχέσεις του με την κ. Δούρου. Στο πλαίσιο αυτό εδώ και μήνες μιλά παντού για τα έργα, μεταξύ των οποίων και το έργο «Κατασκευή όμβριων Δήμου Αγίας Παρασκευής 2011» που ενώ γνώριζε πολύ καλά όπως και η κ. Δούρου από τον Αύγουστο του 2018 (αρ. πρωτ. 149696/8-8-2018 Τεχν. Υπηρεσία Περιφέρειας Αττικής) τα αποτελέσματα του ελέγχου του ΕΣΠΕΛ (Ειδικός Σύμβουλος Ποιοτικού Ελέγχου των έργων ΕΣΠΑ) ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα κακοτεχνιών στην υλοποίηση του έργου όταν δε γίνει και έλεγχος και των αφανών εργασιών (των θαμμένων) τότε θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της αβελτηρίας Σταθόπουλου.

Κορύφωση της κοροϊδίας και του επικοινωνιακού εμπαιγμού είναι η οδός Δραγατσανίου στο Κοντόπευκο την οποία διαφήμιζε ο κ. Σταθόπουλος μέχρι και χθες, τις κακοτεχνίες στην κατασκευή της οποίας έχω καταγγείλει εδώ μέρες.

Όμως προεκλογικός χρόνος γαρ, έπρεπε να δούνε οι δημότες μπουλντόζες.

Οι μπουλντόζες ήρθαν άνοιξαν την τρύπα και μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ήταν στο έργο. Το πρωί είχαν εξαφανισθεί, το έργο όπως φαίνεται σταμάτησε, οι μέχρι τώρα κακοτεχνίες παρέμειναν και οι κάτοικοι του εμπορικού κέντρου του Κοντοπεύκου έμειναν με μια ανοιχτή τρύπα και μάλιστα μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο. Τα συγχαρητήρια όλων μας στον κ. Σταθόπουλο και στην κ. Δούρου. Ελπίζουμε και ευχόμαστε έστω και την τελευταία στιγμή θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα δώσουν λύση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet