Λήστεψαν διανομέα σούπερ μάρκετ μέρα μεσημέρι στην πλατεία Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Λήστεψαν διανομέα σούπερ μάρκετ μέρα μεσημέρι στην πλατεία Αγ. Παρασκευής

Ακόμα μία υπόθεση εγκληματικότητας είχαμε, αυτή τη φορά στην Αγία Παρασκευή, που είχε όμως αίσιο τέλος χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης 11/05, μπροστά στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας διανομέας σούπερ μάρκετ ήταν σταματημένος με αυτοκίνητο σε φανάρι. Ξαφνικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, τον έβγαλαν από το όχημα και του πήραν δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 190 ευρώ.

Οι άγνωστοι ήταν αλλοδαποί, αφρικανικής καταγωγής και φυσικά μετά την επίθεση έγιναν… καπνός. Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγίας Παρασκευής εντόπισαν σε κοντινή περιοχή έναν άνδρα αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος κινούνταν ύποπτα γύρω από οχήματα. Του έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω του δύο κινητά, ζητώντας του να τα «ξεκλειδώσει», χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τους κωδικούς κλειδώματος.

Τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ήδη βρισκόταν και το θύμα της κλοπής, με τον άνδρα να αναγνωρίζει αμέσως τον δράστη. Το θύμα… ήξερε τους κωδικούς κλειδώματος των κινητών κι έτσι ταυτοποιήθηκε ότι ο άγνωστος ήταν ένας εκ των τριών δραστών.

Πηγή: newsit.gr/Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet