Λειτουργία νέων παράλληλων λαϊκών αγορών στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Λειτουργία νέων παράλληλων λαϊκών αγορών στην Αγία Παρασκευή

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεκτείνει τα μέτρα ασφαλείας στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, έτσι ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Εκτός από τα μέτρα που ήδη ισχύουν -αποστάσεις πάγκων, παραγωγοί από άλλη περιφέρεια, αγορές που τελούν σε αναστολή- καθιερώνεται τώρα και η λειτουργία νέων παράλληλων λαϊκών αγορών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι Δήμοι καθόρισαν νέους χώρους υπαίθριων αγορών εντός των ορίων τους, οι οποίες θα λειτουργούν παράλληλα, κατά την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες με τις λαϊκές αγορές που ήδη είναι γνωστές, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους στην Αττική από 111 να διπλασιαστεί. Για όσο διάστημα θα διαρκούν τα μέτρα, οι λαϊκές αγορές θα είναι 222, ώστε να διευκολύνονται οι καταναλωτές και να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Οι φορείς λειτουργίας των υπαίθριων αγορών σε εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 4682/2020 δημοσιοποίησαν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τη λειτουργία των παράλληλων υπαίθριων αγορών στις περιοχές ευθύνης τους. Επιπλέον, από την ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και για όσες λαϊκές αγορές έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα, για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής η λειτουργία των λαϊκών αγορών θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Δευτέρα στον Άι Γιάννη στις οδούς Σπάρτης και Μιαούλη.
  • Τρίτη στο Κοντόπευκο στις οδούς Δερβενακίων και Δημοσθένους.
  • Παρασκευή στη Νέα Ζωή στις οδούς Επτανήσου και Μακεδονίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet