Μέσα Μαΐου ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Μέσα Μαΐου ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αγ. Παρασκευής

Ξεκινάει από τα μέσα Μαΐου 2018 η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή και επανεγγραφή παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αγ. Παρασκευής για το σχολικό έτος 2018-2019.

Αναφορικά με τη διαδικασία, το Νομικό Πρόσωπο «Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής» ενημερώνουν τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Σταθμούς ότι:

  • Οι αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών βάσει του νέου Πρότυπου Κανονισμού λειτουργίας (ΦΕΚ 4249/2017) θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαΐου.
  • Για τα  απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία κατάθεσής τους θα υπάρξει ενημέρωση από τη γραμματεία της διοίκησης των Σταθμών, την ιστοσελίδα των Σταθμών, www.paisdap.gr, και την ιστοσελίδα του Δήμου, www.agiaparaskevi.gr.
  • Για την κατάθεση αίτησης απαιτείται αντίγραφο της Φορολογικής Δήλωσης Εισοδήματος (Ε1)  του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.
  • Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις γονέων/κηδεμόνων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ή και περασμένων ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Νομικό Πρόσωπο ΠΑΙΣΔΑΠ καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6391703.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet