Μήνυμα Βασίλη Ζορμπά για τη νέα σχολική χρονιά
Κοινωνία

Μήνυμα Βασίλη Ζορμπά για τη νέα σχολική χρονιά

Στα προβλήματα με τα οποία ξεκινά η φετινή σχολική χρονιά εστιάζει, μεταξύ άλλων, ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Βασίλης Ζορμπάς, στο σχετικό μήνυμα του προς γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ειδικότερα, ο κ. Β. Ζορμπάς αναφέρει:

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά, εν μέσω  αβεβαιότητας και  εθνικής μελαγχολίας.  Και με σοβαρότατες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, βιβλία, βοηθήματα και εγκαταστάσεις.

Η ελπίδα  και το μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά μας, θα κατακλύσουν τα σχολεία για να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους, με τη βοήθεια του Θεού και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας. Δίπλα τους, όπως πάντα, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους. Που παρά την αδυναμία συμπαράστασης του Κράτους στο δύσκολο έργο τους, εκτελούν την υψηλή αποστολή τους στο ακέραιο και με αίσθημα καθήκοντος. Και που, όπως καλά γνωρίζω, παρέχουν στα παιδιά εκτός από εκπαίδευση και Παιδεία.

Ας ελπίσουμε όλοι ότι τα προβλήματα γρήγορα θα διορθωθούν και ότι, με τη βοήθεια όλων, θα εξαφανισθούν τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας, που τελευταία είχαν κάνει απειλητική εμφάνιση.

Εύχομαι στα παιδιά, στους γονείς τους και στους Δασκάλους τους, καλή και αποδοτική  χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet