Μήνυμα δημάρχου Αγίας Παρασκευής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς
Κοινωνία

Μήνυμα δημάρχου Αγίας Παρασκευής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνημα εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει στη σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς φτάνει στο τέλος της. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Για όλους μας. Αλλά πιο πολύ απ’ όλους για τους ίδιους τους μαθητές. Για τα παιδιά εκείνα που στερήθηκαν την ευκαιρία για μια φυσιολογική σχολική, νεανική ζωή. Στερήθηκαν βιώματα, εμπειρίες, αλλά και την πρόσβαση σε μια κανονική μαθητική ζωή.

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν. Πλέον με “όπλα” μας την εμπειρία αλλά και την απαιτούμενη προσοχή θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Το τμήμα Παιδείας του Δήμου μας, μαζί με τις Σχολικές Επιτροπές, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο προκειμένου οι μαθητές της πόλης μας να επιστρέψουν στα σχολεία τους χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.

Σύσσωμη η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των γονέων και των εκπαιδευτικών. Για οτιδήποτε χρειαστούν. Μα πάνω απ όλα θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας για να συνδράμουμε στο να κάνουν  το όνειρό τους πραγματικότητα.

Να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο.

Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet