Μεγάλη συμμετοχή νέων στη συναυλία κατά των ναρκωτικών
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή νέων στη συναυλία κατά των ναρκωτικών

Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και ιδιαίτερα νέων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην πλατεία Αϊ Γιάννη η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης πρόληψης των εξαρτήσεων.

Από τη συναυλία κατά των ναρκωτικών στην Αγία ΠαρασκευήΣτην εκδήλωση μίλησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του «Αργώ» Γεωργία Πίσπα, η υπεύθυνη προγράμματος του ΚΕΘΕΑ Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων και Φορέων Αγίας Παρασκευής κατά των ναρκωτικών Λεωνίδας Ριτζάκης  και ο επιστημονικός διευθυντής του «Αργώ» Χάρης Καραμπέτσος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία της «Μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ».

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Αγίας Παρασκευής κατά των ναρκωτικών είχε πραγματοποιήσει σιωπηλή πορεία από την κεντρική πλατεία ως την πλατεία Αϊ Γιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Παπαγεωργίου, Ελισάβετ Πετσατώδη και Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Γκιζιώτης, Τερψιχόρη Γκιόκα, Στέλλα Ψύλλα και Σωτήρης Ησαΐας, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet