Με τον Σύλλογο Κατοίκων Πευκακίων συναντήθηκε ο τέως δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Με τον Σύλλογο Κατοίκων Πευκακίων συναντήθηκε ο τέως δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος

Πριν από λίγες μέρες αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που πρόκειται να πραγματοποιήσει η η παράταξη με τους συλλόγους της Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρει η ίδια στην ανακοίνωσή της.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Νίκης των Πολιτών οι κ.κ. Γιάννης Σταθόπουλος, τέως δημάρχος και Δημ. Κονταξής, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Πευκακίων, ο πρόεδρος, Χρ. Λαμπρινάκης, η αντ/προς, Βυρ. Γιοβανώφ, η γραμματέας, Μαρ. Καλαντζάκη, ο κοσμήτωρ Κων. Παπουτσής και τα μέλη Αθ. Γιώτας, Χρ. Λαμπρόπουλος και Καίτη Αρβανιτάκη.

Τα μέλη της παράταξης παρουσίασαν τα έργα και τις δράσεις της πρώην δημοτικής αρχής στο διάστημα 2014-2019 στην περιοχή, σημειώνοντας ότι «ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές, ώστε να αναδειχθούν και να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα που, παρά τις σημαντικές προσπάθειες, συνεχίζουν να απασχολούν τα Πευκάκια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet