Με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών συναντήθηκε ο Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών συναντήθηκε ο Γ. Σταθόπουλος

Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο συνάντησαν την  Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, ο πρόεδρος Θεόδωρος Μπριάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ. Αττικής» (ΣΕΑΝ), Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος – αντιπρόεδρος, Ευάγγελος Κούρκουλος – γ.γ., Μιχαήλ Φιλιππίδης – έφορος, Δημήτριος Πετεινάρας, Γεώργιος Μιχαήλ και Θεόδωρος Ηλιόπουλος.

ΣΕΑΝΤα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τη δραστηριότητά τους, η οποία επεκτείνεται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΑΝ, βάσει νόμου, πέραν των καθαρά Εφεδρικών ζητημάτων και σε θέματα εθελοντισμού και πολιτιστικής δραστηριότητας, οπότε δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τους Δήμους και κυρίως με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής που έχει επιλεγεί από τον νομοθέτη ως έδρα των Εφέδρων Αξιωματικών όλης της Ανατολικής Αττικής και των προαστίων της πρώην Νομαρχίας Αθηνών.

«Είμαστε παρόντες και πρόθυμοι για ό,τι μας ζητηθεί από τον Δήμο», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Έφεδροι. Από την πλευρά του ο δήμαρχος αφού άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τους Έφεδρους Αξιωματικούς, τη δραστηριότητα των οποίων παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση,  την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του, ευχαριστώντας τους για τη χρήσιμη και ουσιαστική συνεργασία που είχαν.

Τέλος, οι δυο πλευρές, συζήτησαν για τις προσεχείς εκδηλώσεις του ΣΕΑΝ στις 8 Μαρτίου 2015 στην Αγία Παρασκευή και στις 5 Απριλίου 2015 στο Μαρούσι, τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου στις 22 Μαρτίου 2015 και ιδιαιτέρως για τη συνδιοργάνωση του 3ου Δρόμου Ζωής που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Αγίας Παρασκευής αναδεικνύοντας το βουνό της, τον Υμηττό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet