Με το προσωπικό της υπηρεσίας Πρασίνου Αγ. Παρασκευής συναντήθηκε ο Κ. Τσιαμπάς
Κοινωνία

Με το προσωπικό της υπηρεσίας Πρασίνου Αγ. Παρασκευής συναντήθηκε ο Κ. Τσιαμπάς

Σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων με το προσωπικό του Δήμου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή Κώστας Τσιαμπάς, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης Κοτρώνη Ιωάννη και Μαχαίρα Δημήτριο επισκέφτηκαν την έδρα της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.

Σύμφωνα με την παράταξη, «το προσωπικό του Δήμου εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν σχέση με τις εργασιακές σχέσεις, τις ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και μηχανικά μέσα».

Ο Κώστας Τσιαμπάς ανέπτυξε τη θέση της παράταξης σχετικά με την υπηρεσία. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Όραμά μου είναι να διαμορφώσουμε αρμονική σχέση μεταξύ πολιτών και υπηρεσιών του Δήμου και να οργανώσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας, βασισμένη στις αρχές της συνεργασίας, της αντικειμενικότητας, ισονομίας, δικαιοσύνης και αλληλοσεβασμού».

Κλείνοντας ο Κ. Τσιαμπάς τόνισε: «Η αλλαγή πορείας του Δήμου μας, είναι πλέον επιβεβλημένη, θέλουμε ένα δήμο ισχυρό, φιλικό προς τον δημότη ένα δήμο πρότυπο για τη νέα γενιά, ένα δήμο που να προπορεύεται των εξελίξεων.Απαιτούμε τα αυτονόητα, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet