«Μια… διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» από το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

«Μια… διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» από το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής

Μια… διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία παρουσιάστηκε από το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει για την παράσταση:

Σ΄ αυτήν την ιστορία, όλα είναι αλήθεια! Οι πρωταγωνιστές ξαναβρέθηκαν στον οικείο χώρο τους, στο «Καφεδάκι μας» στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπου εδώ κι έναν χρόνο, μέσω της Υποστηριζόμενης Κατάρτισης παρασκευάζουν και σερβίρουν όλων των ειδών τα καφεδάκια, αναψυκτικά και γλυκίσματα. Μέσα σε αληθινές εργασιακές συνθήκες, 20 παιδιά εκπαιδεύονται και αποκτούν δεξιότητες για να διεκδικήσουν μια αληθινή θέση στην αγορά εργασίας, στην Υποστηριζόμενη Απασχόληση. Δίπλα τους πάντα μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων – εκπαιδευτών, οι γονείς και οι φίλοι τους.

Η ιστορία μιλά για τη διαφορετική αλήθεια της ζωής και τις αλλιώτικες πτυχές της. Είναι η αλήθεια για έναν άνθρωπο φιλοχρήματο, μοναχικό που παραμερίζει ανθρώπους, συναισθήματα, ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Είναι η αλήθεια για έναν κόσμο που υποκλίνεται στο χρήμα παραμερίζοντας ολόκληρες ομάδες ανθρώπων, τις αξίες και τον πολιτισμό του.

Είναι η αλήθεια των πρωταγωνιστών μας στη θαρραλέα τους  προσπάθεια για ευτυχία. Η αληθινή γεύση από «Το Καφεδάκι μας»: η γεύση της ανεπιφύλακτης, άνευ όρων αγάπης.

Αυτή είναι η αλήθεια τους και η προσφορά ζωής στη ζωή μας και στις ζωές των άλλων γύρω μας, που μπορεί  τελικά να γιατρέψει τον κόσμο!

Η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Μια… διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» που δημιούργησαν τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστήριου ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής:

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, εκφράζει τις ξεχωριστές του ευχαριστίες στους Μιχάλη Καλογεράκη, Λαμπρινή Οικονομίδου και Ελένη Κυριακάκου, στο 1ο  και 3ο Σύστημα Προσκόπων, όπως και στους «ηθοποιούς» του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ Δήμου Αγ. Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet