Μουσική εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Μουσική εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στην Αγία Παρασκευή

Την Πρωτομαγιά τίμησαν και γιόρτασαν, με μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν τη Δευτέρα 1/5 στο πάρκο της οδού Νεαπόλεως, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Στην εκδήλωση μίλησε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την εργατική Πρωτομαγιά μέρα τιμής και μνήμης για όλους όσοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς. Σημείωσε ότι τα εργασιακά δικαιώματα, που κατακτήθηκαν με πολύχρονους αγώνες, σήμερα πλήττονται από την κρίση, την ανεργία, τη μερική απασχόληση, τις ελαστικές μορφές εργασίας, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τις μνημονιακές πολιτικές.

Τέλος, τόνισε ότι η δημοτική Αρχή υπερασπίζεται την εργασία με δικαιώματα για όλους, στηρίζει τους ανέργους και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν έχει σταματήσει να διεκδικεί προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Δήμου.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρώην δήμαρχος και ακολούθησε η ορχήστρα του Ξενοφώντα Τζανίνη, που παρουσίασε ένα «εφ’ όλης της ύλης» μουσικό αφιέρωμα στην εργατική Πρωτομαγιά και την ανοιξιάτικη αναγέννηση της ζωής, στο οποίο ο κόσμος ανταποκρίθηκε τραγουδώντας μαζί με την ορχήστρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Στ. Ψύλλα, Σπ. Γιώτσας και Κ. Κρητικίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κρήτης, Μ. Κρασσανάκης κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet