Μουσικοκινητικό Εργαστήρι: Αγώνες Χαράς & Μαθητική Δημιουργία
Κοινωνία

Μουσικοκινητικό Εργαστήρι: Αγώνες Χαράς & Μαθητική Δημιουργία

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, η αθλητική ομάδα του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνοδευόμενη από την κοινωνική λειτουργό Μαρίνα Καρβέλη, την κοινωνική λειτουργο Μαρία Κοντέλλη, την καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής Αμαλία Κοκκίνου, τη φυσικοθεραπεύτρια Αρτεμισία Ρουμπάνη και τα μέλη της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής, κ. Δεληγιώργη και κ. Ανάγνου, συμμετείχε στους 7ους Αγώνες Χαράς που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DEREE CAMPUS» με την ευγενική χορηγία φιλοξενίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και την εθελοντική βοήθεια των μαθητών του κολλεγίου.

«ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ» ήταν το σύνθημα των 7ων Αγώνων Χαράς, δίνοντας δύναμη, ενθάρρυνση και κίνητρο στα παιδιά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στους αθλητές απονεμήθηκαν έπαινοι και τιμητικά βραχιολάκια. Στους συμμετέχοντες φορείς ΑμεΑ δόθηκε ως αναμνηστικό ένα γλαστράκι με βασιλικό.

Η συμμετοχή των αθλητών στέφθηκε για ακόμα μία φορά με μεγάλη επιτυχία καθώς κατάφεραν να καταλάβουν υψηλές θέσεις στα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος. Τόσο οι επιδόσεις όσο και η συμπεριφορά των αθλητών ήταν εξαιρετικές. Κατέκτησαν 2 πρώτες θέσεις, 5 δεύτερες, 3 τρίτες και 2 τέταρτες.

Η συμμετοχή και οι διακρίσεις χαροποίησαν ιδιαίτερα τόσο τους επίδοξους αθλητές, όσο και τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους που παρευρεθήκαν. Αγωνίστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο, διασκέδασαν, απέσπασαν χειροκροτήματα και θετικά σχόλια, γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής και της επιτυχίας και συνεργάστηκαν με μαθητές χωρίς αναπηρία.

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, η ομάδα χορού του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενη από την κ. Μαρία Κοντέλλη, την καθηγήτρια Μουσικής Γεωργία Μπούρα, καθώς και εθελόντριες της Παιγνιοθήκης, συμμετείχε για ακόμη μια φορά στη Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της δασκάλας Χορού Βασίλως Ιωάννου παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς («Ζωναράδικο Θράκης» και «Χασάπικο Μακεδονίας»).

Αναμνηστικός έπαινος συμμετοχής απονεμήθηκε σε όλα τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet