Νέα Αρχή: Αποτυχημένη και πτωχευμένη η δημοτική αρχή – Καταφεύγει σε ψεύδη και ύβρεις
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Αποτυχημένη και πτωχευμένη η δημοτική αρχή – Καταφεύγει σε ψεύδη και ύβρεις

Στην ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, η οποία έκανε λόγο για «ανακρίβειες στις ανακοινώσεις του Γιώργου Οικονόμου», απαντά η παράταξη Νέα Αρχή.

Μεταξύ άλλων η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή αναφέρει ότι «μία δημοτική αρχή αποτυχημένη και πτωχευμένη, που ψάχνει απεγνωσμένα για δάνεια για να δείξει κάτι, εκτεθειμένη στη συνείδηση των δημοτών από τις συνεχείς γκάφες και τα ολέθρια λάθη της, επιστρατεύει την φαντασία της για να αντικρούσει και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Και ένας δήμαρχος ”μειωμένου καταλογισμού” που καταφεύγει σε ψεύδη, σε ύβρεις και αγοραίες εκφράσεις χαμαιτυπείου στην τελευταία συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και γίνεται πάλι θέμα στον τοπικό Τύπο».

Ακόμη, η παράταξή, αναφερόμενη στη δημοτική αρχή, σημειώνει: «Πανικόβλητοι από την απήχηση της Νέας Αρχής στην κοινωνία και την πλήρη κατάρρευση της δικής τους παράταξης, με υβριστική ανακοίνωση επιτίθενται στον Γιώργο Οικονόμου προσωπικά. Ποντάρουν στο ότι κάποιοι δεν θυμούνται ή ότι άλλοι ξεχνούν γρήγορα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν τα κείμενα, τα ντοκουμέντα και τα γεγονότα που τους διαψεύδουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet