Νέα Αρχή: Αυθαιρεσιών… συνέχεια με εντολή δημάρχου για τους εργαζομένους των ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Αυθαιρεσιών… συνέχεια με εντολή δημάρχου για τους εργαζομένους των ΠΑΙΣΔΑΠ

Ότι το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής «προχώρησε σε μία πρωτοφανή και απαράδεκτη απόφαση για τους εργαζομένους των ΠΑΙΣΔΑΠ, με “εντολή δημάρχου”, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος» τονίζει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Γ. Οικονόμου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο «αυθαιρεσιών… συνέχεια με εντολή δημάρχου για τους εργαζομένους των ΠΑΙΣΔΑΠ», η παράταξη αναφέρει: «Ενώ οι όροι φιλοξενίας αναφέρονται ρητά στο δικαίωμα των εργαζομένων να μην εργάζονται μία ημέρα τον χρόνο κατά τη διάρκεια της εκλογο-απολογιστικής συνέλευσής τους -όρος που έχει υπερψηφιστεί από τη δημοτική αρχή και έχει γίνει αποδεκτός από τους γονείς- ο δήμαρχος εντελώς αυθαίρετα ακύρωσε τον συγκεκριμένο όρο φιλοξενίας. Με θράσος δήλωσε ότι στο διάστημα της δικής του προεδρίας δεν το ακύρωσε γιατί δεν το είχε καταλάβει. Τελικά, λίγα πράγματα καταλαβαίνει ο δήμαρχος και από αυτά που καταλαβαίνει τα περισσότερα είναι λάθος.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα βιώνουν και οι δημότες και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα συνεχές και ανελέητο κυνηγητό, που δεν έχει να κάνει με την απόδοσή τους, αλλά με τα νόμιμα και αναγνωρισμένα δικαιώματά τους.

Καταγγέλλουμε και στεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους καταφανείς παραβιάσεις εργασιακών δικαιωμάτων και συμπεριφορών του δημάρχου, που για άλλη μια φορά βλάπτει την εύρυθμη λειτουργία θεσμών της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet