«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»: Άθλιες μεθοδεύσεις και στην 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου
Κοινωνία

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»: Άθλιες μεθοδεύσεις και στην 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Η δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» κάνει λόγο για «άθλιες μεθοδεύσεις» της διοίκησης Βασίλη Ζορμπά και στο θέμα της 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου, που συζητήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 29 Απριλίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Οικονόμου, σε εκτενή ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ο δήμαρχος «με την ίδια αλαζονεία» εξακολουθεί να αγνοεί τις προτάσεις των λοιπών παρατάξεων και «απαντά όποτε θέλει και σε ό,τι θέλει».

Επίσης, σημειώνει ότι η δημοτική αρχή επιμένει να στέλνει τις εισηγήσεις της για το εκάστοτε θέμα «τελευταία στιγμή», με αποτέλεσμα οι λοιπές παρατάξεις να μην έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν δικές τους προτάσεις. Στόχος της διοίκησης, σημειώνει η παράταξη, είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο των αποφάσεων, όπως προβλέπεται όταν δεν υπάρχουν αντιπροτάσεις, αφού οι πρώτες περνούν ακόμα και με καταψήφιση.

Σχετικά με την 3η αναμόρφωση, η «Νέα Αρχή» υποστηρίζει ότι η «μειοψηφία της διοίκησης Ζορμπά» ψήφισε «μια επαναλαμβανόμενη δομική ανατροπή του κακού προϋπολογισμού που είχε ψηφισθεί με τις γνωστές μεθοδεύσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet