Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Αποφάσεις απελπισίας και διάλυση των πάντων από τη δημοτική αρχή
Κοινωνία

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Αποφάσεις απελπισίας και διάλυση των πάντων από τη δημοτική αρχή

«Βιώνουμε μία περίοδο τραγική για την πόλη, με μία δημοτική αρχή δέσμια των αλλοπρόσαλλων και κακών επιλογών του δημάρχου, χωρίς καμία γνώση, χωρίς ίχνος οργάνωσης και έρεισμα λογικής ή πολιτικής ευθιξίας και συνέπειας. Έτσι φτάσαμε από 15 Δεκεμβρίου και στην απόφαση διάλυσης της σύμβασης του νέου δημαρχείου, από την Περιφέρεια Αττικής» σημειώνει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο.

«Είχαμε προειδοποιήσει με ανακοινώσεις ποια λάθη έγιναν και τι θα έπρεπε να γίνει. Ο δήμαρχος για άλλη μια φορά αγνόησε τα πάντα» προσθέτει η παράταξη και προσθέτει:

«Κάνουμε έκκληση στον απερχόμενο δήμαρχο να αναθεωρήσει τη στάση του και αυτή την υστάτη στιγμή να μας ακούσει. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια να σωθεί το έργο του νέου δημαρχείου μέσα από σωστές αποφάσεις, διαδικασίες και υγιή διάλογο. Η δημοτική μας παράταξη το έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, να καταθέσει προτάσεις και ακόμα να… βάλει πλάτη αν χρειαστεί για την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων και για το γενικότερο καλό της πόλης μας, που αποτελεί δέσμευσή μας απέναντι στους δημότες. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό και αποδεκτό, αντί να διαιωνίζεται αυτή η θλιβερή κατάσταση της αποτυχίας, της ασυδοσίας, της κακοδιοίκησης και του αυταρχισμού που φορτώνει την πόλη μας με ανυπέρβλητα προβλήματα, ας υπάρξει μία γενναία πράξη ανάληψης ευθύνης: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet