Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Φασίζουσα νοοτροπία, ύβεις και απειλές από τον Β. Ζορμπά
Κοινωνία

Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Φασίζουσα νοοτροπία, ύβεις και απειλές από τον Β. Ζορμπά

Με έντονο τρόπο επικρίνει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Γιώργο Οικονόμου, τη στάση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στο ζήτημα του οικοπεδικού χώρου που θέλει να νοικιάσει στο Κοντόπευκο για να στεγάσει συγκεκριμένες δημοτικές υπηρεσίες. Το θέμα απασχόλησε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλώντας αντιπαραθέσεις μεταξύ διοίκησης και λοιπών παρατάξεων, αλλά και μια σημερινή οξεία ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου κατά όσων καταψήφισαν την εισήγηση.

Η παράταξη του κ. Οικονόμου στη δική της ανακοίνωση αναφέρει:

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής ακύρωσε χθες μια πράξη ανομίας και κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος.

Η δημοτική αρχή, πριν στεγνώσει το μελάνι της κατάπτυστης και παράνομης πρότασης να φέρει τα απορριμματοφόρα στο Κοντόπευκο, έφερε χωρίς καμία συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις, νέα πρόταση για μίσθωση άλλων υπηρεσιών του Δήμου (πρασίνου, αυτεπιστασίας και καθαριότητας) στο ίδιο πανάκριβο ακίνητο!!! Γιατί αυτή η εμμονή που δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αιτιολογήσει;

Πώς προτάσσει ένα τέτοιο ζήτημα όταν δεν έχει λύσει το σοβαρό πρόβλημα μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου, που απειλεί τη δημόσια υγεία, ρυπαίνει το περιβάλλον και αναγκάζει τους εργαζόμενους να λειτουργούν σε άθλιες, τριτοκοσμικές συνθήκες παραβιάζοντας την νομιμότητα;

Και όπως μας έχει συνηθίσει, με τη ίδια φασίζουσα νοοτροπία που διακατέχεται όταν δεν περνάει το δικό τους, για άλλη μια φορά διαστρεβλώνει τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Δεν εξηγεί γιατί δεν εξετάζει όπως οφείλει την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου (Κτήριο ΟΑΕΔ για στέγαση,  αποθηκευτικοί χώροι του Πολιτιστικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για υλικά και ενδεχομένως οικόπεδα στα Πευκάκια για  φυτώρια). Επίσης δεν εξηγεί γιατί δεν προβαίνει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος και στην απαιτούμενη από τη νομοθεσία διαγωνιστική διαδικασία.

Ο δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων, των πανάκριβων containers που στοίχισαν στον δημότη «ο κούκος αηδόνι», της ακριβότερης μελέτης ΣΒΑΚ της ελληνικής επικράτειας, της κατασπατάλησης και της αλαζονείας, δεν μπορεί να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.

Η υποκρισία, η διαστρέβλωση, η διχαστική συμπεριφορά και η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα που δεν του δίνει κανένα άλλοθι σe αυτό που διαπιστώνουν καθημερινά οι δημότες, ότι δηλαδή ο δήμαρχος δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά της πόλης, δεν μπορεί να συνεννοηθεί και δεν μπορεί να συνθέσει.

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες ότι, αγνοώντας τις προκλήσεις, τις ύβρεις και τις απειλές, παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας και με προτάσεις θα συμβάλλουμε ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet