Νέα Αρχή: Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς αντιμετωπίζει ξανά ιδιαίτερες συνθήκες
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς αντιμετωπίζει ξανά ιδιαίτερες συνθήκες

Mε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-22, η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και τόνισε ότι ο Δήμος έχει μείνει πίσω στα θέματα των υποδομών και της συντήρησης.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει: «Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς εκτός από τα χρόνια προβλήματα και τις εγγενείς αδυναμίες, έχει να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τις ιδιαίτερες συνθήκες και δυσκολίες που απορρέουν από τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Δικαιολογημένη η ανησυχία των γονιών και των εκπαιδευτικών οι οποίοι πάντα θα διεκδικούν το καλύτερο.

»Η αξία της εκπαίδευσης είναι μοναδική και αναντικατάστατη και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και κυρίως χωρίς άλλες σκοπιμότητες. Γιατί η εκπαίδευση είναι αυτή που θα προσδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην προσπάθεια των παιδιών. Μία προσπάθεια που συνοδεύεται με την αρωγή των νηπιαγωγών, των δασκάλων και των καθηγητών και φυσικά τη στήριξη των γονιών για την επίτευξη των στόχων τους. Πολλά και αυτά που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο μας που έμεινε πίσω στα θέματα των υποδομών και της συντήρησης παρά τις διαβεβαιώσεις.

»Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή και ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου, μαζί με τις ευχές σε όλη την σχολική κοινότητα, στέλνουμε και ένα μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης. Επίσης, ένα θερμό καλωσόρισμα για τα πρωτάκια όλων των σχολείων και ιδιαίτερες ευχές για τα παιδιά της 3ης λυκείου που έχουν μπροστά τους μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

»Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλους. Και να ξέρουμε ότι οι δύσκολες συνθήκες μας δυναμώνουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet