Νέα Αρχή: Καμία δικαιολογία για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού επί της οδού Τρωάδος στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Καμία δικαιολογία για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού επί της οδού Τρωάδος στην Αγ. Παρασκευή

Ότι «με εισήγηση της τελευταίας στιγμής ενημερώθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών για την επιθυμία του δημάρχου να κλείσει ο παιδικός σταθμός επί της οδού Τρωάδος, χωρητικότητας 70 περίπου παιδιών». τονίζει η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Γ. Οικονόμου.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Καμία δικαιολογία για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού επί της οδού Τρωάδος» η παράταξη αναφέρει: «Η κύρια δικαιολογία ήταν η εξοικονόμηση χρημάτων από το μίσθωμα, ενόψει της ανέγερσης του νέου παιδικού σταθμού στα Πευκάκια και της δυνατότητας κάλυψης των νηπίων αυτών από άλλες δομές των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Σε έναν σπάταλο Δήμο-πρωταθλητή των απευθείας αναθέσεων και των φωτογραφικών διαγωνισμών του ενός είναι λυπηρό να προσπαθεί η δημοτική αρχή να εξοικονομήσει χρήματα από τα παιδιά της πόλης. Επιπλέον, τα παιδιά της περιοχής του Τσακού και του Άι Γιάννη δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν στις άλλες δύο δομές της περιοχής, επομένως θα βρεθούμε μπροστά σε δεκάδες παιδιά χωρίς θέση την επόμενη σχολική χρονιά.

Είμαστε εναντίον οποιασδήποτε κίνησης που θα πλήξει τις παροχές παιδείας στα παιδιά προσχολικής αγωγής και τους εργαζόμενους των ΠΑΙΣΔΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet