Νέα Αρχή: Όχι στην απαράδεκτη απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Τρωάδος
Κοινωνία

Νέα Αρχή: Όχι στην απαράδεκτη απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στην Τρωάδος

Να «μην κλείσει ο παιδικός σταθμός στην οδό Τρωάδος» ζητεί η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Γ. Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή «απαράδεκτη».

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει: «Η αιφνιδιαστική πρόταση του δημάρχου να μπει “λουκέτο” στον Ζ’ Παιδικό Σταθμό, προς το οικονομικό συμφέρον του Δήμου, επί της οδού Τρωάδος ξάφνιασε γονείς, εργαζομένους και δημότες.

Η απόφαση αυτή πλήττει τα συμφέροντα των εργαζομένων, στων οποίων το πρόσωπο πολλές φορές κατά το παρελθόν ο δήμαρχος έχει επιδείξει ανάλγητη συμπεριφορά. Θίγονται όμως και οι οικογένειες της πόλης μας, αφού με το κλείσιμο του σταθμού αυτού θα βρεθούν πολλά παιδιά εκτός φιλοξενίας με τη νέα σχολική χρονιά. Η δυνατότητα απορρόφησης των παιδιών αυτών σε άλλες δομές αποτελεί αβάσιμο επιχείρημα, αφού οι άλλοι παιδικοί σταθμοί της περιοχής είναι ήδη υπεράριθμοι, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους σε δομές χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους ή σε ιδιωτικούς σταθμούς.

Καμία δικαιολογία για την απαράδεκτη αυτή απόφαση που θεωρεί “πελάτες” του δημάρχου τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Ο δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων, των φωτογραφικών διαγωνισμών του “ενός” με μηδενικές εκπτώσεις και της κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος δεν μπορεί να βάζει “λουκέτο” για εξοικονόμηση χρημάτων εις βάρος οικογενειών και εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να παρευρεθούν σήμερα, 19 Μαΐου, στις 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση των ΠΑΙΣΔΑΠ, για να αποτρέψουμε μια απόφαση που θα πλήξει τις παροχές παιδείας στα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet