Νέο Δ.Σ. και καθορισμός δράσεων στον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού
Κοινωνία

Νέο Δ.Σ. και καθορισμός δράσεων στον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, μετά την ανάδειξη του στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 18 Οκτωβρίου 2015, συνήλθε σε Σώμα.

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Bασίλης Σαββίδης
Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Μίχας
Γραμματέας: Ιωάννα Κουτσουρά
Ταμίας: Λουκάς Ασημάκης
Έφορος: Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος
Μέλος: Δημήτρης Αυγερόπουλος
Μέλος: Μελέτης Γκιόκας
Μέλος: Γιώργος Δάρρας
Μέλος: Γιώργος Κουντούρογλου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους δημότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συμμετείχαν στις εκλογές, για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου. «Πιστεύουμε», σημειώνει, «ότι η αθρόα συμμετοχή σημαίνει ανεβασμένο ενδιαφέρον για την καλύτερη δράση και περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου, με την εθελοντική προσφορά όλων».

Τα μέλη του Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίαση παίρνοντας υπόψη και τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη γενική συνέλευση αποφάσισαν ομόφωνα να προγραμματίσουν τη δράση του Συλλόγου στους παρακάτω άξονες, περιμένοντας, παράλληλα, προτάσεις από τα μέλη για τον εμπλουτισμό της δράσης του Συλλόγου:

  • Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η διαφωνία και αντίδραση του Συλλόγου στην κατάργηση του δρομολογίου Β5, ως προς την εσωτερική διαδρομή. Επιδίωξη είναι η συνέχιση της λεωφορειακής γραμμής, ακριβώς όπως είναι σήμερα.
  • Ενέργειες προς κάθε αρμόδιο φορέα για την αποπεράτωση και έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος για το ΕΠΑΛ (σχολείο Μπαρμπίκα). Εκμετάλλευση του υπάρχοντος υπάρχοντος κτηριακού συγκροτήματος (σχολείο Μακρή) για δημιουργία νέων τάξεων δημοτικού σχολείου.
  • Συνέχιση της διεκδίκησης του Ο.Τ.118 (χώρος πρασίνου) και άλλων χώρων πρασίνου στην περιοχή, για την αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων. Λύση στο θέμα του Κολυμβητηρίου.
  • Ενέργειες για τη λύση όποιων πολεοδομικών εμποδίων στον χώρο του κοιμητηρίου και την άμεση κατασκευή μικρού ναού στον χώρο.
  • Ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των δημοτών για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων οικογενειών που θίγονται από την όξυνση της οικονομικής κατάστασης.
  • Προγραμματισμό πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό την προσέγγιση των νέων της περιοχής.
  • Ανάπτυξη των παλαιών και δημιουργία νέων τμημάτων δραστηριότητας του Συλλόγου.
  • Πρόβλεψη ανάλογων κονδυλίων στον προϋπολογισμό της δημοτικής Αρχής για την υποστήριξη προστασίας του Λόφου Τσακού, για την φύλαξη και την ανάπτυξή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet