Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Κοντόπευκου – Παραδείσου – Πευκακίων
Κοινωνία

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Κοντόπευκου – Παραδείσου – Πευκακίων

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή αναδείχθηκε στον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής έπειτα από εκλογές που διεξήχθησαν στις 12 Μαρτίου 2017 για εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ακολούθως στις 24 Μαρτίου 2017, σε συνεδρίαση όλων των εκλεγμένων από τις αρχαιρεσίες, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας, κας Βούλας Κουτσογιάννη, ακολουθώντας τις διαδικασίες, που ορίζει το καταστατικό, συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ως εξής:

Πρόεδρος: Κουτσογιάννη Παρασκευή (Βούλα)
Αντιπρόεδρος: Κατσιαβός Γεώργιος
Γραμματέας: Ζιώγα Αλέκα
Ταμείας: Βλάσση Ελευθερία
Αναπλ. γραμματέας: Μίχου Ελένη
Μέλη: Ακάσογλου Άννα, Κατσιώνη Αγεγλική, Παπάζογλου Αντώνης, Ριτζάκης Λεωνίδας.

Σε ανακοίνωσή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σημειώνει:

«Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, που με την ψήφο τους μας τίμησαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας εξουσιοδότησαν για άλλη μια εκλογική θητεία, να διαχειριστούμε τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Θέματα που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας από την μια και ανάπτυξης σχέσης αλληλεγγύης από την άλλη, έτσι ώστε να μειώσουμε την συναισθηματική αποξένωση μεταξύ μας, χαρακτηριστικό των αστικών περιοχών.

»Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, απευθύνουμε στα νέα εγγεγραμμένα μέλη, που μεγάλωσαν τον Σύλλογό μας και τον κάνουν πιο δυνατό, μαζικό. Είναι όλα αυτά τα άτομα που μας γνώρισαν από το άνοιγμα μας στην τοπική κοινωνία, μέσα από τις διεκδικήσεις μας και τις δραστηριότητές μας και θέλησαν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

»Φιλοδοξούμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους.

»Επανεκλεγμένοι με την ίδια σύνθεση στο νέο Δ.Σ θα συνεχίσουμε, με αμείωτο ενδιαφέρον και πεισματικά, να διεκδικούμε ότι μας αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet