Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Θα είμαστε δίπλα στον Σύλλογο Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Θα είμαστε δίπλα στον Σύλλογο Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων

Με αντιπροσωπεία του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων συναντήθηκε η παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Από τον Σύλλογο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Αντρέας Αβραμίδης, η αντιπρόεδρος Βούλα Κουτσογιάννη, η γραμματέας Αλέκα Ζιώγα και τα μέλη Γιώργος Παπανικολάου, Λεωνίδας Ριτζάκης και Έφη Ροδοπούλου.

Όπως αναφέρει η παράταξη «οι αγαπητοί-ες φίλοι του Συλλόγου έθεσαν θέματα, όπως το να γίνουν Δημοτικά Ιατρεία στο Κοντόπευκο, τα δίκτυα ΕΥΔΑΠ με το θέμα της δυσοσμίας, την απόκτηση χώρων και οικοπέδων από τον Δήμο, τις αθλητικές υποδομές, την ανάπλαση του Ιόλα, το προς κατασκευή Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, το θέμα του αμαξοστάσιου απορριμματοφόρων, την καθαριότητα της πόλης, τα προβλήματα στους δρόμους που έγινε βιοκλιματική ανάπλαση, το πρόβλημα της οδού Γαρυττού, το ζήτημα εγκατάστασης ελεγχόμενης στάθμευσης στους σταθμούς του μετρό, την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Κουτσούκου κ.ά».

«Η συζήτηση για όλα τα θέματα υπήρξε ενδιαφέρουσα και από την πλευρά της Νίκης δώσαμε απαντήσεις και αναλύσαμε τις θέσεις μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους σκοπούς του Συλλόγου. Θα είμαστε δίπλα τους, σε όλα όσα θα βελτιώσουν την περιοχή», τονίζει η δημοτική παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet