Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ξεκινούν τον Ιανουάριο δύο έργα της θητείας μας
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ξεκινούν τον Ιανουάριο δύο έργα της θητείας μας

Ξεκινούν σύμφωνα με την παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής δύο έργα της δημαρχιακής της θητείας και συγκεκριμένα η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους και η ανάπλαση των οδών πέριξ της κεντρικής πλατείας.

Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της παράταξης, τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, επισημαίνει τα εξής:

Ξεκινούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δύο σημαντικά έργα μας σχεδιασμένα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και δημοπρατημένα επί της θητείας μας: 1ο έργο είναι η συνολική ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους από τη Λεωφόρο Μεσογείων έως την οδό Ελβετίας (στο υπόλοιπο τμήμα της οδού ξεκινά έργο ομβρίων δημοπρατημένο και σχεδιασμένο επί δημαρχίας μας) και 2ο έργο είναι η ανάπλαση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Γιαβάση (από την οδό Αιγ. Πελάγους έως την οδό Αγ. Ιωάννου) όπως και το τμήμα της οδού Αγ. Ιωάννου όπισθεν της εκκλησίας έως τη Λεωφόρο! Τα έργα αυτά θα ομορφύνουν και θα κάνουν πιο λειτουργική την εικόνα του κέντρου της Αγίας Παρασκευής μαζί με την ανέγερση του δημαρχιακού μεγάρου, που επίσης δημοπρατήθηκε στη θητεία μας και θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet