Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Προεκλογικά παιχνίδια του δημάρχου με το κολυμβητήριο και το οικόπεδο των πρώην Εκπ/ρίων Μακρή
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Προεκλογικά παιχνίδια του δημάρχου με το κολυμβητήριο και το οικόπεδο των πρώην Εκπ/ρίων Μακρή

Ότι μετά από 7 χρόνια στη θέση δημάρχου και στο τέλος της δεύτερης θητείας του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς «θυμήθηκε» το κολυμβητήριο και «εμφανίζεται ότι θέλει να το αποπερατώσει (πριν λίγο καιρό ήθελε να το γκρεμίσει και να το μετατρέψει σε πλατεία)» σημειώνει σκωπτικά η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών.

Μάλιστα, προσθέτει ότι «το δυστύχημα είναι πως, με τις ενέργειές του, θα χάσουμε το οικόπεδο των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή στο Οικ. Τετράγωνο 119 στον Τσακό, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για τη δημιουργία ενός Δημοτικού Σχολείου και ενός Νηπιαγωγείου».

Η παράταξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου σημειώνει ότι η πόλη έχει ανάγκη και ένα σύγχρονο κολυμβητήριο, αλλά «κατά απόλυτη προτεραιότητα», και την απόκτηση του προαναφερόμενου οικοπέδου, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται σε κρίσιμη φάση.

Την ίδια στιγμή κατηγορεί τον δήμαρχο ότι, με τις κινήσεις που κάνει, αποδεικνύει ότι δεν θέλει ούτε το ένα, ούτε το άλλο και απλώς προσπαθεί να κερδίσει «προεκλογικές εντυπώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet