Νίκη των Πολιτών: Ανευθυνο-υπεύθυνος ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ – Θα προσφύγει κατά των εργαζομένων;
Αθλητισμός

Νίκη των Πολιτών: Ανευθυνο-υπεύθυνος ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ – Θα προσφύγει κατά των εργαζομένων;

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκη των Πολιτών Γιάννη Σταθόπουλου με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) Σπύρο Παπασπύρο με αφορμή τη δικαστική περιπέτεια με τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Οργανισμού.

Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του κ. Παπασπύρου ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

«Έχει μεγάλη δυσκολία να αναλαμβάνει ευθύνες που αναλογούν στη θέση του ο προέδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπ. Παπασπύρος. Θυμίζουμε δυο σχετικά πρόσφατα περιστατικά:

  1. Αφού μίλησε άσχημα και απώθησε εργαζόμενη του ΠΑΟΔΑΠ, αντί να ζητήσει συγνώμη όπως δεσμεύτηκε, τα γύρισε και έλεγε ψέματα (ας μην το απαντήσει αυτό γιατί θα γράψουμε και θα περιγράψουμε πολλά).
  2. Αφού απείλησε την ομάδα ποδοσφαίρου, την ΣΑΝΤΑ με αποκλεισμό της έδρας της στο γήπεδο της οδού Νότου (επειδή ελάχιστοι φίλαθλοι πέταξαν δακρυγόνα σε δύο αγώνες), αντί να αποσύρει την απειλή ντόμπρα και παλικαρίσια, σιώπησε.

Τώρα, με μια φωτογραφία του μεγαλύτερη της ανακοίνωσής του, αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει ότι οι διοικήσεις έχουν συνέχεια: Κάθε μια παραλαμβάνει εκκρεμότητες της προηγούμενης και μερικές φορές των προηγούμενων. Ιδιαίτερα στα εργασιακά και σε οφειλές προς εργαζόμενους, π.χ. η δημοτική αρχή Σταθόπουλου παρέλαβε χρέη ΜΑΠ (Μέσα ατομικής Προστασίας) από την προηγούμενη δημοτική αρχή Ζορμπά και τα τακτοποίησε.

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα.

Όμως τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί η υπόθεση 8 εργαζόμενων Καθαριότητας που, χωρίς καμία δική τους ευθύνη και παρότι κέρδισαν το δικαστήριο, κινδυνεύουν να μην πληρωθούν εξαιτίας του.

Θα προσφύγει εναντίον τους; Εμείς ζητήσαμε να μην προσφύγει. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο προς το παρόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet