Νίκη των Πολιτών: Επτά χρόνια δήμαρχος ο Β. Ζορμπάς τώρα θυμήθηκε την πλατεία και τον Αγ. Ιωάννη
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Επτά χρόνια δήμαρχος ο Β. Ζορμπάς τώρα θυμήθηκε την πλατεία και τον Αγ. Ιωάννη

Ότι ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς «θυμήθηκε έναν χρόνο πριν τις εκλογές την πλατεία του Αγίου Ιωάννη για να έχει κάτι να παρουσιάσει» τονίζει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Γ. Σταθόπουλο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση με τίτλο «Επτά χρόνια δήμαρχος ο Β. Ζορμπάς τώρα θυμήθηκε την πλατεία και τον Αγ. Ιωάννη» η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Ο Β. Ζορμπάς έχει εγκαταλείψει πλήρως τρία ολόκληρα χρόνια και τον Άγιο Ιωάννη και την πλατεία Αγίου Ιωάννη. Τίποτα απολύτως δεν έχει προσθέσει στην περιοχή. Το μόνο που κατάφερε, ως γνωστόν, ήταν να διασύρει την νεολαία της πόλης και το προάστιο μας και να φέρει τα ΜΑΤ. Θυμόμαστε μάλιστα, πόσα “απρεπή” εκστόμισε τότε κατά της νεολαίας και πολλών άλλων.

Χρόνια τώρα ο λαλίστατος “κάνει την πάπια” για όλα τα θέματα της περιοχής. Την ίδια άλλωστε πλήρη απραξία είχε και στην προηγούμενη τετραετή θητεία του. Τίποτα απολύτως δεν πρόσθεσε και ποτέ δεν μίλησε για ανάπλαση της πλατείας. Τώρα το θυμήθηκε, έναν χρόνο πριν τις εκλογές του 2023, για να έχει κάτι να παρουσιάσει. Μόνο που η αντιγραφή της εξαιρετικής μελέτης που κάναμε στη θητεία μας είναι κάκιστη και κατώτερη των αναγκών του Αγίου Ιωάννη.

Δεν κατασκευάζει σιντριβάνι, δεν κάνει την πλατεία εξωστρεφή και θα αφήσει όλα τα προβλήματα να υπάρχουν, αφού πρώτα επεδίωξε να βάλει τραπεζοκαθίσματα. Η πλατεία είναι “βυθισμένη” σε σχέση με το επίπεδο των οδών και αυτό παραμένει. Οφείλουμε, να τον καταγγείλουμε και θα κριθούμε όλοι. Η επιδίωξη του να κάνει έργο, τους τελευταίους μήνες της θητείας του, το τέταρτο του καλοκαίρι, δεν δείχνει σοβαρότητα. Ψηφοθηρία δείχνει.

Σημείωση: Εμείς αφήσαμε πολλά έργα δημοπρατημένα το 2019. Ο ίδιος δεν άφησε ούτε ένα το 2014.

Ποια έργα είχαμε δημοπρατήσει:

Το δημαρχείο, την πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας με ανακατασκευή όλων των πεζοδρομίων της, την οδό Αιγαίου Πελάγους, το νηπιαγωγείο, την πλατεία Αγ. Ιωάννη, ασφαλτοστρώσεις, τα προαύλια όλων των λυκείων και δύο δημοτικών, τη μελέτη του ΙΟΛΑ, το Αθλητικό κέντρο στο πάρκο “Στ. Κώτσης” με χρηματοδότηση και μελέτη, το Γιαβάσειο κ.ά.

Τα περισσότερα, ολοκληρώθηκαν στη θητεία του και παριστάνει ότι τα έκανε εκείνος, το δε δημαρχείο και ο Ιόλας προχωρούν. Μόνο το έργο της πλατείας Αγίου Ιωάννη κυνήγησε με μίσος. Και πραγματικά δεν έχουμε εξήγηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet