Νίκη των Πολιτών: Νέα αήθης επίθεση Β. Ζορμπά σε εργαζομένους του Δήμου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Νέα αήθης επίθεση Β. Ζορμπά σε εργαζομένους του Δήμου Αγ. Παρασκευής

«Σε νέο λεκτικό παραλήρημα κατά εργαζομένων του Δήμου Αγ. Παρασκευής προχώρησε ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς», όπως επισημαίνει η Νίκη των Πολιτών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Ζορμπάς είπε για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων – ΣΕΔΑΠ: «Πετάω από το παράθυρο τις ανακοινώσεις τους», «δεν τους δίνω καμία σημασία», «είναι ανακοινώσεις δύο ατόμων», «είναι σαν να μην υπάρχουν», καθώς και αλλά «τραγελαφικά», όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η Νίκη των Πολιτών υπενθυμίζει, επίσης, ότι είναι ο ίδιος (σ.σ.: ο κ. Ζορμπάς) που εκδίωξε από το γραφείο του δημάρχου μέλη του Δ.Σ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποκαλώντας τους «συμμορία που κατέστρεψε τη χώρα», «χαραμοφάηδες» κ.ά.

«Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του, για μια ακόμη φορά, θυμίζοντας ότι είναι πολύ πρόσφατη η επίθεσή του και στο άλλο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας, αυτό της Καθαριότητας – ΣΕΡΔΑΠ» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet