Νίκη των Πολιτών: Ο αυταρχισμός και οι ακρότητες αποτελούν «φόρτε» της δημοτικής αρχής
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Ο αυταρχισμός και οι ακρότητες αποτελούν «φόρτε» της δημοτικής αρχής

Η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο, παίρνει θέση όσον αφορά την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής περί λεκτικής βίας την οποία άσκησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) κατά εργαζόμενης.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής ότι ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ:

«Χρησιμοποίησε συγκεκριμένα, λεκτική βία, κραυγές, εκφοβισμό και σωματική απώθηση…

«Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος, με εντολή του, μπροστά στους υπαλλήλους, έδωσε τα κλειδιά σε εργαζόμενο της παρακείμενης καφετέριας, ώστε να βγάλει δύο αντικλείδια, να κρατήσουν το ένα σε περίπτωση φωτιάς και το άλλο να το δώσουν πίσω στον Οργανισμό, αγνοώντας την προϊσταμένη που αρνήθηκε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, με φωνές εξανάγκασε εργαζόμενη της καθαριότητας να φέρει τα κλειδιά από τη γραμματεία!».

Το γεγονός αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της δημοτικής αρχής Ζορμπά μετά τις ακραίες και απρεπείς δηλώσεις και ενέργειες, του ιδίου του δημάρχου, κατά συλλόγων, πολιτών, δημοτικών συμβούλων, συνεργατών του κ.ά.

Τα στελέχη της δημοτικής αρχής, με πρώτο τον δήμαρχο, είναι υποχρεωμένα να συζητούν τη διαφορετική άποψη, να εξηγούν και να διαλέγονται με όλους. Ακριβώς αντίθετα με αυτό που γίνεται εδώ και πολύ καιρό.

Ο αυταρχισμός, οι ακρότητες, όπως και οι ανοίκειες επιθέσεις κατά πολιτών και εργαζομένων υπήρξαν χαρακτηριστικά άλλων σκοτεινών εποχών. Δεν θα επιτρέψουμε να επανακάμψουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet