Να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη με τις παρατάξεις για το έργο του νέου δημαρχείου καλεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής ο Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Να συγκαλέσει άμεσα σύσκεψη με τις παρατάξεις για το έργο του νέου δημαρχείου καλεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής ο Γ. Σταθόπουλος

Δέκα ημέρες πριν την έδοδο του εργολάβου από το εργοτάξιο του πολύπαθου έργου ανέγερσης του νέου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκη Πολιτών, ζητά από τον δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη να καλέσει άμεσα σύσκεψη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

«Δέκα ημέρες πριν την οριστική διακοπή των εργασιών του ανεγειρόμενου δημαρχείου (φαίνεται μάλιστα να έχει ήδη σταματήσει), η δημοτική αρχή σιωπά» σημειώνει η Νίκη Πολιτών και προσθέτει:

«Την περασμένη βδομάδα ανακοίνωσή μας με τίτλο “Να αγωνιστούμε να μην σταματήσει το Δημαρχείο”, εξέφρασε τη μεγάλη μας ανησυχία. Στις ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μυλωνάκης έδωσε απολύτως ασαφή απάντηση. Σήμερα, πληροφορίες έγκυρες δείχνουν ότι υπάρχει “διαπραγμάτευσ“ να προχωρήσει το έργο μόνο με κατασκευή των υπογείων χώρων στάθμευσης! Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ σύσκεψη, χωρίς καθυστέρηση, με πρωτοβουλία του δημάρχου. Να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να συμβάλλουμε όλοι στο μέτρο του δυνατού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet