«Ντου» στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής από τον «Ρουβίκωνα» – Βίντεο
Κοινωνία

«Ντου» στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής από τον «Ρουβίκωνα» – Βίντεο

«Ντου» στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής έκανε την Πέμπτη 14/5 η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», όπως αναφέρει η ίδια με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άλλες πηγές (η ίδια η συλλογικότητα δεν δίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο της «παρέμβασής» της), περίπου 30 άτομα εισέβαλαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στο δημαρχείο, καταφέρνοντας να ανέβουν μέχρι το γραφείο του δημάρχου, όπου πέταξαν «τρικάκια» και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο «Ρουβίκωνας», στην ανάρτησή του, αφού αναφέρεται στα συμβάντα των προηγούμενων ημερών σε διάφορες πλατείες της Αττικής, αναφέρει για τη σημερινή παρέμβαση:

«Στην Αγία Παρασκευή πάλι, στο ίδιο κλίμα, οι δυνάμεις καταστολής σάρωσαν τον κόσμο που απλά βγήκε να αναπνεύσει. Και εκεί ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, αφού πέρασε από το στάδιο των ανόητων απειλών κατά των κατοίκων, αφού ανακάλυψε “εισαγόμενους ταραξίες”, σήκωσε την παντιέρα της καταστολής και της μαύρης φοβικής προπαγάνδας. Πίσω βέβαια από την “αγανάκτησή” του κρύβονται τα σχέδια για ανάπλαση της πλατείας, για πολλαπλασιασμό των τραπεζοκαθισμάτων, για εξυπηρέτηση τοπικών συμφερόντων, από αυτά που τόσο συνηθισμένα είναι στον βούρκο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

»Η απάντηση που έλαβε ήταν η πρέπουσα και ιδιαίτερα ταπεινωτική. Δεν του πέρασε, τα ΜΑΤ δεν πέτυχαν τον στόχο τους, η βάση επέβαλε την επιλογή της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet