Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, από  τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, δόθηκε το σύνθημα έναρξης για τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα γίνουν σε όλη την πόλη και θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου 2016.

Η πλατεία από τις 17:00 έως τις 20:00 πλημμύρισε από κόσμο, μουσικές, χορούς, τραγούδια, κάλαντα και κεράσματα, που παρά το κρύο ζέσταναν αμέσως τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Στη γιορτή πήραν μέρος: η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Ξ. Τζανίνη και με τη συμμετοχή έκπληξη του Νίκου Ζιώγαλα, η Βασίλω Ιωάννου και τα παιδιά «της» από τα Δημοτικά Σχολεία της Αγίας Παρασκευής και τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Πύρρος», ο Σύλλογος «Κρητών και Φίλων Κρήτης» με  χορευτικό και χορωδία, οι «Κορύβαντες» με χορούς της Θεσσαλίας, η χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων «Τα Ιόνια» με κάλαντα και οι «Χοροταξιδευτές» με χορούς του Βορείου Αιγαίου. Όλοι ήταν υπέροχοι και καταχειροκροτήθηκαν.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία Τσακού με χορούς, τραγούδια, κάλαντα και κεράσματα από τους Σύλλογους «Κρητών και Φίλων Κρήτης»,  Κατοίκων Τσακού και «Κορύβαντες»,  από το ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής και τη Βασίλω Ιωάννου και από το Δίκτυο Αλληλεγγύης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν και πάλι μεγάλη και θερμή.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015 η γιορτή μεταφέρεται στην πλατεια Ιόλα στον Παράδεισο Πευκακίων (1:00 μ.μ.) και στην πλατεία «Μ. Μερκούρη» στο Κοντόπευκο (1:30 μ.μ.) αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet