Ξεκινάει το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ξεκινάει το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αγίας Παρασκευής

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα λειτουργήσει και για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους και όλες, δίνοντας προτεραιότητα στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος ευχαριστεί τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες, εξυπηρετώντας τον σκοπό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και, παράλληλα, ζητεί και αυτή τη χρονιά τη σύμπραξη όλων των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου, τους καλεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αποστέλοντας το βιογραφικό τους καθώς και τα μαθήματα που μπορούν να καλύψουν, όπως και τις ώρες διαθεσιμότητας. Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να καλέσουν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2004568/601 για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής με προβλεπόμενο ωράριο 15:00-20:00.

Πληροφορίες για τους μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00. Προτεραιότητα δίνεται στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2019 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417), χωρίς να αποκλείονται και οι μετέπειτα εγγραφές.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  • Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ιδίου του ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.
  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή, ή απολυτήριο Λυκείου (για τους αποφοίτους).
  • Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
  • Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας στα τηλέφωνα 2132004568, 2132004601.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet