Ξεκινά η διάνοιξη 21 οδών στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ξεκινά η διάνοιξη 21 οδών στα Πευκάκια Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ξεκινά εντός του Μαΐου 2018 το έργο «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευης», συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, όπως ενημερώνει ο Δήμος, καθώς υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2018, από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, η σχετική σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας που αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και περιλαμβάνει τη διάνοιξη, πλήρη ή τμημάτων, των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου στα Πευκάκια.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής επισημαίνει «τη μεγάλη σημασία του έργου το οποίο θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα των προαναφερόμενων οδών (που μερικές είναι χωματόδρομοι και σε πολύ κακή κατάσταση ιδιαίτερα όταν βρέχει), την κινητικότητα στα Πευκάκια και την καθημερινότητα των κατοίκων τους» και σημειώνει ότι το έργο «προστίθεται στα έργα που έγιναν και γίνονται όπως και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί στα Πευκάκια και αλλάζουν την εικόνα της γειτονιάς προς το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet