Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού από τα γκράφιτι στις παιδικές χαρές του Δήμου Αγίας Παρασκευής ξεκινά από τις 11/6, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση του Δήμου στον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό των κοινωφελών χώρων της πόλης.
Η αρχή θα γίνει με την παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη, η οποία λόγω των εργασιών καθαρισμού θα παραμείνει κλειστή από τις 7 έως και τις 9.30 το πρωί.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα διακόπτεται η λειτουργία κάθε πλατείας που θα καθαρίζεται, μόνο τις πρωινές ώρες και για το συντομότερο δυνατό, χρονικό διάστημα.
Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, ωστόσο αποτελεί προτεραιότητα για όλα τα παιδιά της πόλης να διασκεδάζουν σ΄ ένα ευπρεπές, καθαρό και φιλικό περιβάλλον.

