Ξεκινούν οι συναντήσεις στις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Ξεκινούν οι συναντήσεις στις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης Αγίας Παρασκευής

Ξεκινούν οι συναντήσεις στις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και στο Παράρτημα Κοντόπευκου για παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Ο στόχος είναι από τις πρώτες κιόλας τάξεις του ∆ηµοτικού να καλλιεργηθεί, αλλά και να διατηρηθεί στα παιδιά στενή επαφή µε το βιβλίο. Με αυτόν τον τρόπο, µεγαλώνοντας, θα επιζητούν τη συντροφιά του βιβλίου από δική τους επιλογή και ανάγκη.

Τα βιβλία επιλέγονται με σκοπό την ανάπτυξη της σκέψης, την εκφραστικότητα και βέβαια τη φαντασία. Όλα αυτά που κερδίζει ο άνθρωπος με την ανάγνωση της λογοτεχνίας, εκτός βέβαια από την ευχαρίστηση.

«Γιατί εμείς είμαστε αναγνώστες και όχι καταναλωτές βιβλίων, όπως λέει ο κανόνας της Λέσχης μας» τονίζει η διοίκηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Παιδικά Τμήματα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής (Κοντόπουλου 13, τηλ. 210 6396311) και στο Παράρτημα Κοντόπευκου (Χίου & Σωτήρος 2, τηλ. 210 6000943).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet