Ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην κεντρική πλατεία Αγίας Πααρασκευής θα γίνουν οι πρώτες φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και δρώμενα του Δήμου, που, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος, θα «αγκαλιάσουν» όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018 και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των συλλόγων και φορέων, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ), των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

Στην πλατεία και τις δύο ημέρες θα υπάρχουν στημένα και θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για τα δρώμενα το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου και το σπιτάκι του Άι Βασίλη.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 16:30 έως τις 19:30 θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με… νεράιδα, ιπτάμενο ξυλοπόδαρο και εργαστήριο ραπτικής στολιδιών.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου:

  • Στις  9:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευή «Κορύβαντες» θα βρίσκεται στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του με χειροποίητα δώρα, χορούς, τραγούδια, κεράσματα και την αναβίωση τουεθίμου της Αγίας Βαρβάρας.
  • Από τις 11:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν δρώμενα με φουσκωτό χιονάνθρωπο και χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο για τα γράμματα των μικρών  παιδιών στον Άι Βασίλη.

Ο Δήμος αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα το συνολικό πρόγραμμα των φετινών γιορτινών εκδηλώσεων και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet